25 noiembrie 2022

awesome Answear is the answer

 
A venit iar vremea confesiunilor!

Vine Crăciunul și odată cu el se începe toată forfota cumpărăturilor de iarnă. O mare de oameni în căutare de bucurii încapsulate în jucării, dulciuri și multe alte bunătăți. Prin magazine apar produsele specifice, cât și cele dulci, pe media socială se pun în practică ritualuri, iar în minte apar imagini din copilărie.
Când eram mic îmi plăcea mult iarna. Mă duceam la săniuș sau porneam bătălii crâncene de bulgăreală cu alți copii din cartier. Uneori aceste războaie evoluau la nivel de lupte între cartiere. Se aduceau grămezi mari de zăpadă pentru a alimenta linia frontului. Alteori ne mai imaginam cum patinam artistic sau schiam vânjos. Nu existau patinoare sau alte posibilități pentru un schi corespunzător. Nu era însă necesar și de altfel permanent eram pe afară. Când ajungeam în casă hainele erau bucăți înghețate de material, ce nu le puteam da jos până nu se înmuiau puțin. Știu că îmi imaginam că undeva în viitor va exista și răspunsul meu. Se pare că am avut dreptate și acesta se găsește acum pe https://answear.ro/c/copii.

 


Întrebarea ce mi-o puneam era naivă. De ce erau atât de anoste hainele de copii? Doar monocrom în nuanțe închise, haine incomode și care de multe ori nici nu țineau de cald.
De ce nu puteau hainele să fie o prelungire a imaginației mele? De ce nu puteam avea cu toții (noi copiii) numai haine colorate și mai ales inspirate din eroii noștri preferați. Am fi putut trece din imaginar în real iar jocurile ar fi fost un mix de poveste și legendă. De ce nu puteau copiii să aibă hăinuțe comode în care să se simtă în siguranță față de elementele naturii, mult mai aprige pe atunci. Să se poată sa nu ajungă umezeala la piele și să fii nevoit să te retragi la baza (adică în casă după sobă).
 
Mi-ar fi plăcut să primesc la început de iarnă, de la Moșul, un cadou conținând Geox cizme de iarna copii. Știu că aș fi umblat uscat la picioare, neobosit și zbenguindu-mă mereu, în cautare de noi surse de joacă. Nu mai era încă perioada aselenizării din ‘69 dar luna a fost mereu fascinantă, mi-aș fi putut imagina cum sar în ghetuțele mele pe teren selenar.



Dar așa erau vremurile iar bucuria pe care nu am avut-o atunci va fi transmisă mai departe închizând karmic un cerc al nedreptății.


Tu lasă-ți copiii să zburde prin câmpii înghețate să experimenteze iarna așa cum știe. Lasă-l să se încălzească alergând după alți copii sau conducându-i pe vajnice și epice fire ale jocului. Lasă-l să se îngroape în zăpadă până la brâu. Îl vei vedea de pe geam în hăinuța colorată, poate albastră, poate roșie. Și să-l îndemni să se simtă bine în hainele ce ii plac și îl caracterizează. Va trebui să se exprime și prin modă. Va avea o gecuță preferată sau un pantalon iubit. Lasă-le să le poarte pana îi ajunge mânecă la cot.

Ești copil doar o dată, cum am fost și eu și tu. Nu e o pedeapsă sau o răsplată să fii copil, dar nici nu ai altfel cum. Va avea multe întrebări la care îi vei răspunde, iar la unele singur va găsi răspunsul potrivit. Până află el care e răspunsul corect cum și ce să poarte, intră lejer pe net și ia Haine copii pe answear.ro



hai, spor la colindat! 

_____________________________________

𝓐𝓻𝓽𝓲𝓬𝓸𝓵 𝓼𝓬𝓻𝓲𝓼 𝓹𝓮𝓷𝓽𝓻𝓾 𝓢𝓾𝓹𝓮𝓻𝓑𝓵𝓸𝓰

____________________________________

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu