Ideile reprezintă cele mai puternice arme.
Ideile reprezintă cele mai puternice arme.
Vine vara
bine-mi pare
Eu mă duc
din nou la mare
Cu o
bucurie nemărginita mă uit la temperaturile din termometru care cresc ușor în
fiecare zi. Ies la balcon în pauza binemeritată iar sorel cel de pe cer
mă încălzește nițel. Plăcut.
Cu vremea
care se face tot mai frumoasă inevitabil îmi fuge gândul la o escapadă la Marea
Neagră.
Iar la
mare e perfect. Litoralul romanesc este ideal pentru o ieșire de weekend cât și
de o vacanță de mai multe zile.
De asemenea există o întreagă pleiadă de posibilități pentru desfătare
cu diverse gustări și mese delicioase. Mai există opțiunea de a practica anumite
sporturi de apă. La fel se mai poate gusta și din viața de noaptea exuberantă
sau dimpotrivă de liniștea și căldura nesfârșită a plajei pe timp de zi. Desigur
există opțiunea adăugării unei băuturi răcoritoare, știi tu, o bere, un
proseco... ideal!
Legat de
plaje vreau să zic că mi se par absolut senzaționale de când au fost lărgite. Îmi
place foarte mult cât de largă este priveliștea și faptul că este atâta loc.
Mă uitam
de o oferta buna pe net - în sistemul
ia-ți iarna car și vara sanie, iar cazari la mare prin utilizarea unor oferte
inscrieri timpurii din primăvară. Găsesc interesant cum grupează
site-ul agenției Litoralulromanesc.ro ofertele
pe diverse categorii - litoral 2023 cu reduceri considerabile, oferte pentru minivacanța
de 1 mai, oferta speciala sau unele chiar Extra Discount. De asemenea poți vedea
o extraordinar de mare selecție de cazări posibile pe diferite paliere de
preturi, grupate pe diverse stațiuni – lucru pe care îl apreciez ,în mod evident,
ca fiind util.
Deja mă pregătesc
de litoral 2023. În fiecare an îmi iau o pereche nouă de pantaloni scurți, o
pereche nouă de ochelari de soare si o colecție de câteva cărți noi. În plus
fac mai mult sport pentru a compensa răcoritoarele de pe plajă. sufletește mă pregătesc
imaginându-mi marginea universului pe plaja de la Marea Neagră. O imagine cathartică
ce revine în fiecare seară când admir marea pe-nserat.
Răsărit de Soare , Sursă - arhiva personală
Și prefer
să am programată din timp vacanța ca apoi ajung să tot amân. Mă trezesc că
trece anul și nu am fost in concediu, plus că ofertele timpurii sunt mai bune.
Cum aleg o
cazare? In primul rând caut sa fiu cat mai lejer. Iau cazare cu un mic dejun ca
sa mănânc ceva de dimineață, dar apoi pentru prânz și cină prefer să caut ceva
diferit. Îmi place sa explorez diverse bucătarii și gusturi așa că nu pot sta
locului. Iar la nivel de confort mă încadrez undeva pe la trei stele. E
prietenos cu cardul dar are si unele facilități elementare incluse. Totuși când
ajung în hotel, seara, vreau doar să
dorm, așa că patul trebuie să fie foarte bun, iar restul dotărilor le consider
bonus.
Cam așa ar arata pentru mine o vacanta
reusita pe litoralul romanesc. Iar împreună cu Dede reușim chiar să facem o
astfel de călătorie să fie o vacanta fericita. Nu rămâne decât să iasă sorel
mai hotărât dintre nori că de restul ne ocupăm noi, inclusiv sa facem litoralul
romanesc cool again.
Lasă-mi un
semn în comentarii, sunt curios ce părere ai.
Hai, spor
la concedii!
A venit și bine-meritata vacanță de paște și toată lumea freacă de zor podelele, ferestrele, și neapărat toate oalele din casă.
Noi am împărțit echitabil responsabilitățile în casă, să nu fie probleme – Dede a învins și se ocupă de podele, eu de oale, iar pisoiii de geamuri.
După cum se vede își fac treaba cu extremă conștiinciozitate
Și cred că deja s-a format o tradiție ca folosind ocazia sărbătorilor religioase să încerc prepararea unor rețete tradiționale. Iar dacă tot a devenit musai atunci e și cu plăcere. Am tot stat și deliberat dacă sa fac pască dulce sau sărată. Acasă, copil fiind, doar din cea sărată am avut parte, și știu că îmi plăcea. Ei bine, în acest sens am decis să diversific și să fac una dulce, să văd cum e, mai ales că am și ceva experiență cu aluatul de cozonac perfect.
Din păcate nu am ingredientele pe care le avea mama sau bunica, direct de la sursă. Desigur nu am nici condițiile, mă refer acum la imensul cuptor din cărămidă. Acolo aveam responsabilitatea să fac focul. Era printre sarcinile importante. Dacă nu era focul bine făcut exista pericolul să nu se coacă bine cozonacii și pasca. Dar cum știam eu că e bine încins cuptorul? Verificam vizual dacă cerul cuptorului este roșu puternic. Dacă nu, mai aruncam niște lemne sănătoase de salcâm.
Dar revenind la zilele noastre. Am studiat puțin pe net sa aleg o rețetă mai simplă. Am văzut ca motanii nu înaintează tare cu geamurile și presimt că vor veni tot în gestiunea mea.
Uite aici ingredientele pe care le am ales pentru Pasca Băneasa:
- 650 g faină Băneasa
- 150 ml lapte de vacă
- 50 g unt nesărat și topit
- 100 g zahăr
- 6 ouă (1 pentru uns)
- 1 vârf de linguriță de sare
- 20 g drojdie proaspătă
Și pentru umplutură
- 50 g stafide aurii
- 350 g brânză de vacă
- 3 ouă
- 75 g zahăr
- 1 esență de rom (30 ml)
- 1 esență de vanilie (30 ml)
Mai jos o să încerc să descriu modul de preparare.
Am cântărit toate ingredientele pentru aluat și le-am lăsat pe masă să ajungă la temperatura camerei. Apoi am adunat toate ingredientele pentru umplutură și am pregătit amestecul. Am acoperit bolul cu o folie și l-am băgat la frigider.
Am făcut maiaua cu 20 g de drojdie proaspătă, 4 linguri de lapte călduț și o lingură de zahăr. Am luat din ingredientele precântărite și am amestecat bine. Am lăsat 15 minute să se activeze drojdia.
Pot spune că drojdia proaspătă pare mai bună decât cea deshidratată. A format un amestec puțin cleios și pufos care s-a și umflat semn că drojdia era gata de atac.
Am amestecat toate ingredientele de aluat într-un bol mare până s-a înglobat totul. Le-am pus in cuptor la lumina becului și am lăsat o oră la dospit.
După ce a trecut timpul de dospire, am scos afară materialul și l-am frământat vârtos 20 minute. Apoi l-am porționat în trei, am făcut 3 bile egale și le-am mai lăsat să se destindă. După 15 minute am început sa fac asamblarea. Am luat una dintre bile si am făcut baza pentru pască, apoi am pus-o în forma rotundă tapetată cu hârtie de copt. Am luat cea de a doua bilă de aluat și am început să o alungesc până s-a format o funie mai lungă de un metru. La fel am procedat si cu ultima bilă pe care apoi am împărțit-o în două și am mai lucrat alungind și mai mult aluatul în formă de funie. Când am considerat că sunt suficient de lungi, am început să le răsucesc câte două si să le aranjez în tavă.
Am pus umplutura și am confecționat peste forma consacrată. Am băgat tava la cuptorul preîncălzit și am lăsat 1,5 ore.
Rezultatul arată bine dar mai ales gustul contează. Am primit confirmare ca este foarte gustoasă. Mulțumesc Băneasa pentru stropul de magie.
Tu ce părere ai despre paște? Ce crezi - sunt necesare întreținerea tradițiilor sau sunt obiceiuri deja învechite? Și cel mai important nu uita, oricum ar fi petrece-l cu familia ta.
Lasă-mi un semn în comentarii.
________________________________________
Articol scris pentru SuperBlog
________________________________________
O zi obișnuită de vară. Soarele de pe
cer coace nemilos totul în jur. Arșița o arde așa de câteva zile bune. La
radioul vechi din gradină picură cuvintele unui jurnalist. Se pare că vremea
caniculară va mai ține cel puțin câteva zile.
Îmi trag pălăria de paie de pe cap și
mă uit la cer spre vest - tot nici o urmă de nor. Îmi cobor privirea asupra
prunilor plantați de mine acum câțiva ani. Frunzele ofilite și unele deja gălbejite
dau senzația unei livezi foarte triste de toamnă. Poate că era o idee bună să
plantezi niște nuci totuși. Ei nu cedează niciodată la condițiile meteo, mă
gândesc admirând nucul imens sub care îmi odihnesc oasele.
Ok Igor, hai să mai facem o verificare
mentală. Camera Estului, cea cu vederea superbă la mare și terasa generoasă –
eliberată și curățată, schimbat flori și împrospătat bol cu atenții. Camera Veselă
și camera Zglobie sunt încă ocupate trei zile cu cele două familii și copii lor
mici. Camera Nordului cea cu terasă și hamace colorate se eliberează mâine. E bine.
Cu o mișcare lentă, datorată exclusiv caniculei aducătoare de venit, îmi scot telefonul din buzunar și răspund la apel.
- Da?..
-
Bună ziua, în legătura cu o rezervare vă sun,
mă uitam pe site și văd că mai aveți o cameră liberă. Oare se poate de mâine? ciripește
obosită o voce corporatistă.
-
Da. Dacă ziceți că e încă liberă o puteți
rezerva, desigur!
-
Păi, de asta vă sunasem să vă întreb și care
ar fi prețul.
-
Da, este exact ca pe site, îmi cer scuze, am opțiunea
autopilot activată și nu prea mă uit la rezervări. Am doar grijă să aranjez
camerele. Cât mai e prețul afișat? întreb cu o curiozitate pură.
-
Păi e cumva sub media zonei, dar mai mult decât
acum câteva zile...
-
Vă pot oferi un discount sub formă de cashback
dacă vă cazați minim 3 zile. Am înțeles că ține vremea bună, vă dau și un pahar
de țuică.
-
Mulțumesc! Vocea corporatistă zâmbind încheie
apelul iar eu mă întorc la grădina mea.
Hotel Runner - orientat spre vânzare |
Un pescăruș bezmeticit de căldură îmi
atrage privirea în timp ce îmi pun telefonul înapoi în buzunar. Mă uit zâmbind
la el cum se plimbă pe sub pruni căutând un pic de umbră. Îi fac semn să se
bage sub nuc, dar nu pare că a înțeles ce încerc să îi transmit. Mă caut prin
buzunare și găsesc un baton proteic început din încăperea curățată. Rup
tacticos o bucățica și i-o arunc pescărușului. Acesta se uită neîncrezător la
mine și stă puțin în indecizie. Pofta însă învinge și se apropie de colțul de
baton proteic făcându-l să dispară ca prin magie. Mai rup o bucățica și o arunc un pic mai
aproape de nuc. Cu un curaj nesăbuit, pescărușul vine puțin mai aproape teleghidat
doar de poftă. Acum e foarte aproape de umbră.
Din adâncul grădinii în viteza mare
vine bebe fugărind un fluture și Dede mai în spate alergând să prindă bebe-le.
Mă ridic rapid și o prind pe Olivia ridicând-o spre soare odată cu pescărușul
care a luat-o în zbor. Mă învârt de 2 ori și apoi o las jos să ne odihnim
ambii. Olivia gângurește fericită
și
Dede se alătură mulțumită.
Hotel Runner - adaptabil și automatizabil |
Articol scris pentru SuperBlog
________________________________________
Se spune despre Cluj-Napoca că este un
oraș stelar. Un oraș plin de oportunități de dezvoltare și mai ales un hub al
tehnologiei viitorului care este IT-ul. Majoritatea oamenilor sunt de acord că
acest lucru este bun și că ne pune, pe noi cei din Cluj, pe partea bună a
istoriei și mai ales pe cea a prosperității.
Dar ce ai spune daca ți-aș zice că în Cluj
mai exista loc și pentru un alt fel de tehnologie. Una specială și misterioasă
desprinsă din imaginația fascinantă a scriitorilor de Sci Fi cum ar fi H. G. Wells sau Jules Verne.
Dacă te întrebi de unde termenul Steampunk
(din engleză steam=abur și punk=conflict, protest) acesta este un subgen al
științifico-fantasticului și ficțiunii speculative, care a devenit foarte
popular în anii 80’-90’ ai
secolului trecut. Lucrările încadrate în acest subgen modelează o lume
imaginară, distopica care și-a însușit cu desăvârșire utilizarea mașinilor cu
abur.
Mi-am spus că e neapărat să vizitez
locul, fiind unic în urbea
locală cât și în România. Din câte am cercetat mai târziu am aflat că este unic chiar în toată Europa. 👍
Ei bine există un astfel de loc și se numește
Steampunk Museum. Acesta
este localizat chiar în inima orașului pe Strada Ștefan Octavian Iosif, nr 4. Amplasarea o găsesc foarte reușită, străduța
fiind una scurtă și îngustă care te conduce încet spre un univers alternativ. Mi-a plăcut inclusiv
semnul de afară (firma) cu cuvântul „Museum”. Este desenat cu galben pe o placa
de lemn neagra si iese frumos in evidenta. Semnul este adresat deopotrivă populației
locale cât și turiștilor naționali sau internaționali.
Intrare Steampunk Museum |
De la intrare ne-a întâmpinat o domnișoară
drăguță care ne-a urat bun venit la muzeu, apoi am fost preluați de unul dintre
ghizi (sau spiriduși) care ne-a prezentat exponatele încadrându-le și în
poveste. Astfel am aflat că unele sunt originale care au avut un scop inițial
bine definit, apoi sunt cele modificate iar altele sunt create de la zero exact
în acest scop - de a fi expuse.
Pe
zona de parter chiar la începutul expoziției veghează dragonul care ține focul
din șemineu permanent aprins. Acesta vine din steampunk-ul Japoniei.
Dragon Steampunk Museum |
Sunt diverse echipamente de proiecție
video cum ar fi cel cu diapozitive sau chiar film cu role. Știi câți metri de
film aveai nevoie pentru 40 minute? Eu am aflat în muzeu și am rămas uimit. Îți
dau un indiciu, e mai mult decât crezi.
În continuare am văzut un dictafon din
1912 utilizat pe scară largă în cadrul serviciilor de urgență. Nu aveam habar
ca se puteau înregistra pe atunci apelurile telefonice.
Urmează laboratorul de alchimie unde
un savant nebun creează permanent poțiuni noi. Când eram pe acolo tocmai
prepara o poțiune de invizibilitate. Zicea ca e pe aproape și că doar mai
trebuie ajustată formula. Da, sunt convins doc. Absinthe.
Laborator alchimie Steampunk Museum |
Laborator alchimie si doc. Absinthe Steampunk Museum |
Mai este
camera de operații unde poți vedea și un aparat de raze X, cât și cea de tortură
unde chiar poți lăsă un mesaj pe perete. Să fie unul plăcut, te rog, totuși e
cameră de tortură.
Pe traseu
spre etaj este și un steamcade unde îți poți testa abilitățile de
SuperMario. Am remarcat o chitară electrică steampunked pentru fanii de rock
dar și diverse alte curiozități cum ar fi o sirena mecanică ce era
folosita pe timpul celui de al doilea război
mondial.
Chitară electrică steampunked |
La etaj ești
întâmpinat de o ghicitoare care îți va citi viitorul și ți-l va spune de vei
dori. Apoi ești invadat de un peisaj din universul lui Jules Verne. Se află
chiar copacul uriaș din satul aerian
dar și un melc uriaș, casă a zânelor.
Am mai văzut și un zepelin impresionant exact înainte de atelierul Profesorului Sylvester. Acolo îi poți vedea proiectele în desfășurare, activitatea creativă și chiar ai ocazia de a interacționa. Mai poți admira detaliatele calești din povestea cenușăresei, o compoziție din „Ocolul pământului în 80 de zile” dar și o imensă bibliotecă.
Înarmează-te cu un pic de cutezanță ca să descoperi camera secretă. Aceasta ascunde mașina timpului din opera omonimă a lui H.G. Wells. Aș zice că e piesa de rezistență, cel puțin pentru mine. Eu am aflat de această mașină a timpului prin generală când am fost, cred, prima dată la cinematograf. S-a nimerit și filmul să-mi placă, așa că mi-a rămas în minte. Anyway, la muzeu poți urca în mașina timpului, seta data și locația și cu ajutorul imaginației să călătorești oriunde în timp și spațiu...
Masina timpului |
Sunt multe
de văzut și de admirat, iar din spusele spiridușilor colecția se actualizează o
data la câteva luni. Dar nu mă crede pe cuvânt, fă o vizită și convinge-te
singur.
Daca ești
un artist al domeniului poți lua legătura cu ei, poate se înfiripă o
colaborare.
Tu ce
părere ai despre Steampunk Museum? Ești un pasionat al domeniului sau nu? Și daca nu,
ești curios să vezi despre ce este vorba?
Sunt curios de
părerea ta! Fii curajos, lasă-mi un semn în comentarii.
Eu sunt Igor și am sânge de rocker
Ei bine, o fi sânge de rocker dar mai liniștit
așa, mai alternative progresive. Și pentru că e tot roșu (pe verificate!) am
decis că trebuie împărțit să ajungă și la cei care au mare nevoie de el.
Mă refer desigur la necesarul de sânge
de la centrele de transfuzii, spitale, etc.
Dar pe lângă sângele de rocker am și o
„alergie” stupidă la spitale. E un sentiment ciudat, poate indus și de
media alarmistă, care tot rostogolește știrile negative despre spitale. Acel
sentiment este în principiu de frică – sa nu mă contaminez cu ceva. Deși mă văd
o persoană rațională, nu mă pot elibera întru totul de acest sentiment păcătos.
La centrul de donare unde mai merg eu, au permanent de toate. Ori e așa bine mereu, ori merg eu rar și am noroc. Oricum ar fi mă bucur că e așa și promit că o să merg mai des.
Chiar la intrare este necesar să pui botoșii
de unica folosință pentru a proteja spațiul interior de pericolele din
exterior. Apoi se ia temperatura cu un
termometru non contact, aspect care scade dramatic șansele de contaminare cu diverși
agenți patogeni transmisibili prin atingere.
O să enumăr mai jos punctele forte
care mă fac să trec mai ușor peste frică, în afară de cel izvorât din altruismul
obișnuit.
Încrederea că personalul este bine instruit. Nu am
avut parte niciodată de experiențe neplăcute cum ar fi anumite dificultăți de
aplicare a branulei de recoltare, aplicare a garoului, de extragere a branulei
sau alte intervenții specifice.
Acest lucru face ca procedura de
recoltare să nu dureze mai mult de cât e cazul pentru a nu prelungi inutil
timpul petrecut în instituția medicală. Plus că doamnele au mare grijă
permanent să te simți bine, cu precădere fizic dar și emoțional.
Procedurile de recoltare sunt
respectate întocmai. Rutina are acest rol de a liniști o minte
stresată. Astfel când observ că totul se desfășoară la fel păstrând standardul înalt,
știu că pot reveni cu încredere pentru o
nouă donare.
Dotarea tehnică este corespunzătoare.
Utilizarea echipamentelor de unică folosință de foarte bună calitate. Cred că
sunt indispensabile următoarele consumabile medicale:
• trusa de perfuzie cu filtru, ac de plastic și conexiune la cateter tip LUER-LOCK, prevăzută cu cameră de picurare și regulator de debit a soluției perfuzabile, precum și filtru antibacterian care permite accesul aerului fără ca lichidul să se contamineze;
• transfuzor cu filtru special antibacterian și dispozitiv de reglare a debitului transfuziei;
• branule și robineți pentru perfuzie pentru a facilita accesul în caz de recoltări sau perfuzii repetate, cu disconfort minim pentru pacient;
• garou pentru recoltare;
• seringi și ace de seringă;
• lancete pentru recoltarea de sânge capilar
• mănuși chirurgicale;
• burete hemostatic;
• leucoplast și plasturi;
• role cearceaf;
• fașă din tifon și tifon;
• dezinfectant de mâini;
Intri, faci triajul și consultația, donezi, bei un pahar cu apă sau suc, mănânci un sendviș cu studenții și mergi cu pași ușori în ziua de concediu. Te odihnești și ajuți si niște oameni care au cea mai mare nevoie. E un sentiment plăcut de împlinire și din câte am înțeles ajuta mult și karma.
În plus, în afară de cele enumerate mai sus, necesare pentru protecția pacienților și a medicilor la centrul de transfuzie cei de la Medicale-Shop.ro mai au multe astfel de produse disponibile și pentru protecția personalului și a pacienților internați. Iar acolo chiar nu m-aș simți în siguranță daca nu aș vedea dezinfectant de mâini și de suprafețe la discreție, echipamente de protecție de unica folosință – halate, pijamale, papuci, bonete, botoși, mănuși, nu știu... tot. Și să le văd desfăcute atunci în fața mea și după folosire imediat aruncate. Cred că dacă aș vedea o cât de mică abatere mi s-ar face rău și aș leșina cu tot sângele meu de rocker.
Dar am toată speranța că acest lucru nu se va întampla :).
Și păstrând optimismul de mai sus uite un mesaj drăguț găsit în hol pe fluxul de ieșire din laboratorul de donare sânge:
Articol scris pentru SuperBlog
_______________________________________
Dar ce mai trece timpul, jur, parcă ieri frământam de zor la cozonacii de Crăciun și acum deja sunt magnoliile în floare. Dar e ok. Timpul e doar un concept, să nu ne împiedicăm de el, zic.
Îți povesteam prin toamnă cum am
gustat simfonia
pastelor Norma într-o vacanță în Sicilia. Paste, sos de roșii, vinete prăjite
în ulei de măsline și mult gust. Iar îmi lasă gura apă.
Mai pot zice ceva în plus despre mine și
relația mea cu bucătăria. Nu prea pot face de multe ori același fel de mâncare.
Cred că e prea scurtă viața să te oprești la ce ai mai încercat la nivel
culinar și ți-a plăcut. E o căutare continuă plus la care se adaugă întrebarea:
- Dragă, noi ce mâncăm azi? Cred că e
o întrebare care poate fi invocată în instanță ca motiv de divorț. Pe bune!
Așa că din una în alta am ajuns să încerc
și pastele fără ou. E limpede de ce e acum momentul potrivit să le încerci. Fie
că e perioada postului și o mare parte a populației ține postul cu sfințenie,
fie că e o pornire bazată pe principiul vegetarianismului sau poate chiar a
unei diete cauzate de limitări de sănătate; sunt oameni care nu mai pot sau vor să mănânce produse cu
ingrediente animale.
De aici și nevoia de paste vegane cât și necesitatea felurilor de mâncare vegetariene.
Acum doar pentru că un fel de paste nu
conțin ou nu înseamnă că acestea nu sunt gustoase sau hrănitoare. Mai mult în
ultima vreme am început să mai evit cam tot din categoria produselor animaliere.
Nu știu dacă e bine sau ce se întâmplă dar efectiv nu mai îmi e poftă. Poate să
fie ceva în ciclul cosmic care exact in perioada postului face să nu mai am
poftă de produse „de dulce”.
Printre pastele fără ou este și cuș
cuș-ul. Din ce am văzut, internetul spune despre cuș cuș că ar fi originar din
Maroc și că ar avea cel puțin un mileniu vechime. Când te uiți la cum arată și îți
imaginezi modul de producere, acesta te duce cu gândul la forme simple și
organice, poate chiar preistorice. Acesta
se prepară din faina dură a grâului amestecată cu apă astfel încât să se obțină
mici și simpatice bile. Acestea se lasă la soare pentru a se usca. În mod tradițional
aceste biluțe de cuș cuș se prepară la aburii unei cratițe în care se prepară
carnea.
Sună complicat dar interesant; dar cum ziceam mai sus suntem în post așa că uite mai jos o rețetă ușoară și mai ales rapidă de cuș cuș. Eu am ales paste de la Băneasa care este unul dintre cele mai apreciate nume în domeniul morăritului și producției de paste făinoase, cu o istorie de peste 3 decenii. Și în acest domeniu tradiția contează.
Vei avea nevoie de:
Ingrediente cuș cuș cu legume proaspete |
Ingrediente cuș cuș cu legume proaspete - tocate fin |
Ingrediente cuș cuș cu legume proaspete - planta e doar decor :) |
Mai jos o sa încerc să descriu modul
de preparare.
Am curățat legumele, am dat morcovul prin răzătoare, iar ardeiul și cele
două cepe le-am tocat mărunt. Le-am prăjit toate cu două linguri de ulei
aromatizat de măsline și apoi am pus 600 ml de apă. Am fiert compoziția în jur
de zece minute până s-a înmuiat ardeiul. Am adăugat o lingură de sare după gustul
meu.
Am chemat Dede din dotare să facem din cuș cuș vedetă mare:
După zece minute am servit și a fost delicios. Uite mai jos ce minunăție:
Știu, deja tot scriu despre paste - să fie vorba oare despre o nouă
pasiune?
Tu ce
părere ai despre pastele de post? Tu ții post sau dietă sau nu ești preocupat de
aceste aspecte? Cum ți se par pastele Băneasa și in
particular cuș cuș-ul?
Lasă-mi un
semn în comentarii. Sunt curios de părerea ta!
_______________________________________
Articol scris pentru SuperBlog
_______________________________________