29 iunie 2012

stiri muzicale

vesti bune din lumea muzicala

zilele trecute va anuntam ca mi-a produs o deosebita placerea lansare piesei noi (si a albumului) al artistului emerit al statelor unite si al libanului - Serj Tankian. piesa (harakiri) care sa implantat adanc in creerul si sufletul meu plapand.

apoi, observ, ca trupa muzicala linking park nu a murit si mai scoate slagare internationale ("burn it down"). unii critici ar putea sustine ca stilul lor de muzica devine putin comercial si astfel ii scade valoarea artistica a pieselor. desigur ca domnii nu mentioneaza nimic de valorile si principiile altor asa numiti artisti ca si...  nici nu  merita mentionati de altfel.

dar si artistii de pe meleagurile natale ne bucura cu valori muzicale deosebite. merita mentionati aici domnii de la trupa travka care au lansat o piesa de vara deosebit de buna, apoi trupa muzicala cu nume foarte pretentios robin and the backstabbers care au aprins topurile nationale cu piesa lor  "sat dupa sat". si alte proiecte nationale isi fac drum spre sufletele romanilor, cum ar fi: grupul de rezistenta, toulouse lautrec, silent strike, s.a.

din aceste considerente vreau sa imi exprim speranta ca aceasta tendinta se va mentine atat la nivel national cat si international si ne vom putea bucura in continuare doar de produse artistice deosebite.


and picture this :P


p.s. desigur ca clipul video nu incearca in nici un caz sa aduca jigniri statului frate al americanilor

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu