26 noiembrie 2023

Cadouri Fără Greș: Secretul unui Crăciun Fresh

 

Cu siguranță ai observat și tu, afară tocmai a nins într-un mod absolut surprinzător. Dacă ne uităm în calendar, realizăm că iarna a devansat termenul și ne dă de înțeles – vin sărbătorile. Chiar dacă termometrul indică temperaturi în scădere, noi știm foarte bine că febra sărbătorilor abia începe să se incălzească. Fiecare familie, sau mai formal, fiecare gospodărie, va trebui să înceapă pregătirile. Să mai cumpere ceva pentru confort, ceva fresh pentru decorat, ceva bun pentru masă, ceva special pentru îmbrăcat și neapărat cadouri pentru cei dragi.

 

Pregătiri Sărbătorești

Dar în afară de cele ce țin de viața personală, sunt unele aspecte ce țin de viața profesională. Iar în ziua de azi, de bine de rău, ne bucurăm să participăm la diverse activități de Crăciun chiar la birou. O împodobire de brad, un act de caritate pe lângă "Crăciun fericit tuturor și multă fericire", o petrecere de Crăciun însoțită de multe cuvinte magice pentru a elibera orice persoană de stresul muncii.

Se organizează printre aceste evenimente și tradiția de Secret Santa. Ca orice obicei importat, a prins la noi rădăcini, de parcă strămoșii noștri îl practicau de sute de ani la muncile câmpului. Uneori sunt organizate ad hoc și răspunsul la întrebarea "ce să îi fac cadou colegului ?" este simplu. Dar alteori poate fi cineva nou în colectiv. Sigur, există tot timpul soluții simple și haioase - poate fi clasică și clișeică cană cadou, poate fi și un tricou cu un mesaj haios, există varianta de a lua o sticlă de ceva sau desigur, o carte bună. Dar și acestea pot să fie greșite, dacă nu cunoști cât de cât preferințele persoanelor în cauză. Eu nu aș vrea să fiu acea persoană, nici care primește și nici care dăruiește ceva greșit, chiar dacă sunt fan căni și tricouri, totuși nu cred că toată lumea e ca mine.

 


designed  with  designer.microsoft.com/ 

Cardurile Cadou - O Alegerea Inspirată

Dar există și o soluție simplă și cool. Poți lua un card cadou de la ANSWEAR.ro chiar de aici  - https://answear.ro/gift-cards . O alegere inspirată având în vedere cele peste 500 de branduri de top care se găsesc pe site. Astfel, beneficiarul unui card cadou poate alege ce îi place mai mult dintre miile de produse cu piese vestimentare fresh și în trend cu moda.

 

gift card ANSWEAR
    sursa https://answear.ro 

[ Dacă dorești să vezi articolul meu despre tendințele din moda sezonul de toamnă- iarnă 2023-2024, citeste articolul aici. ]

 

Bine, vei zice, are sens să cumperi un card cadou pentru un coleg de muncă pe care nu îl prea cunoști, fie, dar oare asta să fie și singura situație? Te pot asigura că nu. Să ne imaginăm că avem 16 ani din nou. O vârstă superbă  dar și plină de bulversări. O vârstă a explorărilor și a rebeliunii.

  

Cadouri pentru Adolescenți

Vine Crăciunul și mergi mai mult forțat de părinți în vizită la bunici. Pentru că oricât de mult i-am iubi pe ei, pe bunici adică, parcă nu avem timp de așa ceva și mai bine am sta cu cei de aceeași vârstă cu noi, în care ne regăsim și pe care îi înțelegem. Ei bine, după o vizită în care probabil te-ai simțit oricum dar nu confortabil, în care mama ta s-a uitat pe furiș la tine cu ciudă și în care bunica face mișto cum te speriai când erai mic de, nu știu, un pisic drăgălaș să zicem, vine ora plecării. Iar bunicii știu. Ei au fost adolescenți și își amintesc că au trecut și ei prin asta. Dar vor să fie vizitați de nepoți. Nu se vor feri și vor dori să îți facă cadouri cu drag. Poate chiar scumpe câteodată. Dar ce folos, că totuși, cei mai în vârstă cu 50 de ani nu au cum să prindă direct gusturile unui adolescent rebel. Lasă-l să-și ia ce îi place atunci. Îi poți da ceva valoros printr-un card cadou la ANSWEAR. Astfel, nu doar că îi faci cadou o geacă care îi place ( există nebunia gecilor la adolescenți - vezi geacă barbați pe Answear.ro ), ci îi dăruiești și încredere în propria persoană și astfel poate trece mai repede peste perioada rebelă.

 

 sursa https://answear.ro 

Pe ANSWEAR.ro vei găsi produse pentru toate gusturile, de la branduri premium (Tommy Hilfiger, Guess, Max Mara, Michael Kors) la branduri sportive (Adidas, Puma, New Balance), scandinave (Custommade, Gestuz, By Malene Birger) și multe alte mărci de renume mondial.

 

Prin urmare, indiferent dacă pregătești cadouri pentru cei dragi sau vrei să oferi ceva special unui coleg de muncă sau adolescent, cardurile cadou de la ANSWEAR.ro par a fi alegerea perfectă pentru a face pe cineva fericit în această perioadă magică a sărbătorilor.



 ________________________________________

   Articol scris pentru SuperBlog

 ________________________________________


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu