16 decembrie 2023

Sosirea Crăciunului Aduce Revederea cu "Singur Acasa"


Se apropie cu pași repezi sărbătorile de iarnă, iar toată lumea este preocupată de pregătirile pentru acestea. Fanii seriei "Singur Acasă" (Home Alone) își pregătesc cu nerăbdare popcorn-ul pentru maratonul anual al aventurilor lui Kevin. Pro TV a anunțat datele de difuzare pentru aceste filme clasice, iar atmosfera festivă este pe cale să înceapă.


Bucură-te de Magia Crăciunului cu Kevin McCallister

Poate că nu sunt primul care te anunță, dar Pro TV a stabilit că primul film din serie, "Singur Acasă," va fi difuzat sâmbătă, pe 16 decembrie, la ora 20.00, iar a doua parte, "Singur Acasă 2: Pierdut în New York" (Home Alone: Lost in New York), va fi transmisă pe 23 decembrie, la aceeași oră.


Kevin McCallister: Eroul Sărbătorilor de Iarnă

Eu nu înțeleg neapărat această relație între Crăciun și filmele "Singur Acasă". Să vină această atracție din faptul că o familie numeroasă în Ajunul Crăciunului merge în excursie la Paris? Pe vremea când era prima dată difuzat în România, cei mai mulți dintre noi abia puteam organiza o masă în regulă acasă, fără a ne cheltui în avans câteva salarii. Sau să fie din cauza faptului că un copilaș de 8 ani poate face față unor oameni rău intenționați, protejându-și casa familiei, în timp ce în România nici o justiție nu funcționa cat de cat?


KEVIIIIIIIIIIIIIIIN!!!!!!
    sursa: https://www.facebook.com/stix.graphics

Aventuri în New York: "Singur Acasă 2"

"Singur Acasă 2" aduce o altă serie de peripeții, de data aceasta în New York. Kevin. Nu sunt prea sigur că am văzut acest film. Din câte înțeleg, cu toate că destinul l-a adus într-un luxos hotel din New York, Kevin se pregătește pentru o nouă confruntare plină de umor și ingeniozitate cu hoții care nu au reușit să câștige în fața lui în precedentul film.

Probabil că al doilea film are o atracție pentru publicul din România doar pentru că a reușit să fascineze cu primul film. Astfel, apare o nostalgie pentru un trecut care nu a existat, dar care totuși îți creează o senzație ușoară de suferință dulce-amăruie în memoria unor experiențe din trecut. 



Și acum se pune întrebarea

iar răspunsul este, probabil, da. Unele acțiuni sunt inevitabile doar în contextul care apare excepțional sau în mod tradițional. Iar o tradiție își are propria viață atâta timp cât oamenii care au inventat-o încă trăiesc. Așa că ne întâlnim în fața televizorului peste câteva ore să ne bucurăm de magia sărbătorilor de iarnă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu