21 decembrie 2015

și putred

un om bolnav a zis că pacea e moartea națiunii. mulți oameni l-ar considera cel puțin nebun pe omul respectiv și ar avea cel Putin dreptate. dar cu toate astea pacea e o stare fragilă și aproape inexistentă pe terra. pe lună altă poveste!

dacă există un loc în care să te simți bine în pielea ta - te consideri fericit. ferice ție. aceste locuri sunt rare, tot mai puține spații au agățate piei pe cuiere roșii. cineva îți va face observație.

totuși ne mai mirăm câteodată de unele lucruri, Victorii mai mici ca lacul sau cascada dar plăcute la atingere. ei, aceste efemere plăceri ar trebui repetate cât mai des. a se citi anul viitor ne luăm iar țara înapoi. ceva se mișcă să vedem ce.

lucrurile impresionabile se întâmplă peste tot în mod permanent. problema pare sa fie unsă cu acel permanent. niciodată nu e unde vrei tu. zâmbește!

două rânduri mai târziu se trezi prinsă încă în vârtejul unui curent oceanic. se gândi alegoric la un cuib de stridii și chitoti. înot deasupra unui cuib de stridii.

 la naiba cu toate fricile astea. se ridică și porni în pas leneș de somnoroasă spre baia albastră. de albastru nu îi era deloc frică.
 se uită-n oglindă. era aceeași fată. aceeași față nimic diferit. nu mai avea încotro se pare. cu asta va trebui să iasă în lume și să lucreze.





p.s. bere sărbătorile, prietenii știu dece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu